Kuvat saat suuremmaksi

klikkaamalla.

Vapaa-ajan palvelut

 

 

LAAVUT ja LUONTOPOLUT

 

Elovaaran luontopolku ja laavu

Aja Joensuun Pyhäselän palvelupisteeltä 1 km Rääkkyläntietä, josta käänny oikealle Lehtoniementielle, jota 1 km ja pysäköimispaikka on oikealla.

 

Elovaaran luontopolun uusi laavu

Aja Pyhäselän palvelupisteeltä 2,2 km Rääkkyläntietä ja laavu on oikealla.

 

Kalliojärven luontopolku ja laavu

Aja Joensuun Pyhäselän palvelupisteeltä Pyhäseläntietä 3,3 km ja jatka suoraan tien yli Kiihtelysvaarantielle, aja 2,3 km ja käänny vasemmalle Satulavaaraan, aja 2,5 km ja käänny risteyksestä vasemmalle Satulantielle, aja 3,8 km ja käänny vasemmalle Kalliojärventielle, aja 2 km ja pysäköimispaikka on oikealla.

Elovaaran ja Rauvanvaaran ulkoilualueella voit myös harrastaa lumikengillä kävelyä.

 

Lotokan- Nivanjoen melontareitti

Pärnästä alkava ja Nivaan päättyvän melontareitin voit mennä melomalla tai vaikka kumilautalla. Melontareitin pituus on 12 km.

 

 

 

UIMARANNAT ja VENESATAMAT

 

Hammasjärven uimarannat

Aja Joensuun Pyhäselän palvelupisteeltä 2,3 km Pyhäseläntietä ja uimaranta on vasemmalla.

Aja Joensuun Pyhäselän palvelupisteeltä 2,6 km Pyhäseläntietä ja käänny vasemmalle Hammasjärven tielle, aja 2,4 km ja käänny vasemmalle Saarenkyläntielle, aja 300 metriä ja uimaranta vasemmalla tien päässä.

 

Onkamojärven Sammakkolahden uimaranta ja venesatama

Aja Joensuun Pyhäselän palvelupisteeltä 2,2 km Rääkkyläntietä ja käänny vasemmalle Lotokantielle, aja 3,3 km ja käänny risteyksestä oikealle, aja vielä 200 metriä ja käänny oikealle Sammakkolahdentielle, jossa uimaranta ja venesatama tienpäässä.

 

Nivan uimaranta, grilli ja venesatama

Aja Joensuun Pyhäselän palvelupisteeltä 3,2 km Rääkkyläntietä ja käänny oikealle Nivantielle, aja 400 metriä ja uimaranta oikealla tien päässä.

 

Nivan venesatama

Aja Joensuun Pyhäselän palvelupisteeltä 5,7 km Rääkkyläntietä ja käänny oikealle Nivantielle, aja 600 metriä ja käänny vasemmalle Laivalaiturintielle, jossa tien päässä venesatama.

 

 

 

SISÄLIIKUNTAPAIKAT

 

Kuntosali ja sisäliikuntapalvelut löytyvät Hammaslahden koululta ja Pyhäselän koululta, jonka pihasta pääset kuntoradalle ja Frisbeegolf- radalle. Sisäliikuntaa voit harrastaa myös Suhmuran ja Rekivaaran koululla.

 

 

 

LEIKKIKENTÄT

 

Keskuspuiston leikkipuisto ja pallokenttä

Sähkötie 19 (Hammaslahden päiväkodin läheisyydessä)

 

Vuokonpuiston leikkikenttä

Vuokonmutka

 

Hammaslahden seudun kyläyhdistys

info[at]hammaslahti.fi / BLOGI / FACEBOOK