Kyläyhdistys

Hammaslahden seudun kyläyhdistys on perustettu 2008.  Kyläyhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Kyläyhdistys on kylän etujärjestö ja sen tehtävänä on muun muassa edistää kylän elinkelpoisuutta sekä toimia sen asukkaiden etujen valvojana, pyrkiä edistämään asukkaiden viihtyvyyttä ja yhteistyötä sekä edistää palveluiden säilymistä alueella.

 

Kyläyhdistyksen jäsenistö koostuu kyläläisistä. Kyläyhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja hyväksyy sen tarkoituksen.

 

Kyläyhdistyksen jäseneksi tai kannattajajäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä kyläyhdistyksen hallituksen jäseniin tai käymällä Pyhäselän kirjastossa Hammaslahdessa täyttämässä jäsenkaavake, jonka voi samalla jättää kirjastossa olevaan kyläyhdistyksen postilaatikkoon. Laatikkoon voi jättää myös aloitteita ja muita terveisiä. Jäseneksi voit liittyä myös täyttämällä sähköisen jäsenkaavakkeen.

 

 

YHDISTYKSEN LOGO

tietoa ja taustaa

 

Hammaslahden seudun kyläyhdistyksen logon rakennustarpeiksi valittiin Pyhäselän kunnan vaakuna, Pyhäselkä-järven aallot ja hauki. Hauki ja aallot kuvaavat Hammaslahti-nimen syntyä. Perinteen mukaan Hammaslahti on saanut nimensä lähellä sijaitsevasta lahdesta ja sen rannalta löydetyistä hauen pääkallon hampaista.

Hammaslahden seudun kyläyhdistys

info[at]hammaslahti.fi / BLOGI / FACEBOOK